Om TECH DATA

Fra den smarte telefonen i brukerens hånd til komplekse løsninger som driver en global bedrift, kobler Tech Data verden sammen med kraften teknologi gir. Vår ende-til-ende-portefølje av produkter, tjenester og løsninger, høyt spesialiserte ferdigheter og ekspertise innen neste generasjons teknologier, gjør det mulig for kanalpartnere å markedsføre produktene og løsningene verden trenger for å kobles sammen, vokse og gjøre fremskritt.

Som verdens ledende ende-til-ende-teknologidistributør setter vi fokus på våre kunders behov og mål, med objektiviteten til en ekte strategisk partner. Med rekkevidde, evner og ressurser som strekker seg over teknologi-kontinuumet, er vi en viktig kobling i IT-kanalen, og leverer innsikt og optimaliserte løsninger. Kanalpartnerne våre er avhengige av å konkurrere i markedet i dag, i morgen og i fremtiden.

  • Vårt formål: Å kontinuerlig tilfredsstille verdens stadig ekspanderende etterspørsel etter teknologi.
  • Vår visjon: Å være den avgjørende lenken i teknologi-økosystemet, slik at våre kanalpartnere kan bringe produkter og løsninger til markedet som verden trenger for å kobles sammen, vokse og gjøre fremskritt.
  • Vår misjon: Ved å tilby kanalpartnere rekkevidde, effektivitet og kompetanse, blir vi helt avgjørende for deres evne til å møte behovene i teknologimarkedet, som stadig er under utvikling, gjennom eksepsjonell service, innsikt og utførelse i verdensklasse.